Μαύρο Τσάι
Το μαύρο τσάι είναι ίσως το γνωστότερο τσάι για εμάς του Έλληνες. Παράγεται όταν μαραμένα φύλλα τσαγιού διπλώνονται και μένουν να οξειδωθούν φυσικά ( αντίστοιχα με ένα μήλο που αλλάζει χρώμα όταν εκτίθεται στον αέρα). Η οξείδωση σκουραίνει τα φύλλα και αναπτύσσει την γεύση το χρώμα. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, το τσάι ξηραίνεται για να σταματήσει η διαδικασία οξείδωσης και να κρατήσει τα χαρακτηριστικά του. Το αποτέλεσμα είναι ένα ρόφημα με έντονα στοιχεία ιδανικό για το πρωινό αφού περιέχει τόση καφεΐνη όσο ένα παρόμοιου μεγέθους φλιτζάνι με καφέ. Μπορεί να καταναλωθεί ζεστό ή κρύο και να συνδυαστεί με ζάχαρη, γάλα ή λεμόνι.Στην TASTE3 θα βρείτε 7 επιλεγμένες παραλλαγές από μαύρο τσάι:

  • English Breakfast No1 Black Tea
  • Honey & Orange No2 Black Tea
  • Earl Grey No3 Black Tea
  • Spice Blends No4 Black Tea
  • Pineapple & Cherry No5 Black Tea
  • Chocolate & Cherry No6 Black Tea
  • Bio Decaffeinated No7 Black Tea.

Και τα 7 είναι υπέροχα.
Προσοχή !!!! Μπορεί να κολλήσετε και εσείς

Στα επόμενα….. πράσινο τσάι, Oolong Τσάι, Λευκό, Pu-erh, Βοτανικό τσάι, Matcha Tea, μυστικά προετοιμασίας κλπ